Aug 162011
 

Korang pernah main permainan Angry Birds? Kalau rasa-rasa nak main, jom download permainan ini. Angry Birds ini boleh terus install kat PC ataupun Lappy korang. Window 7 boleh support coz aku dah try. Windows lain-lain not sure. Try jelah.

>> SEDUT SEKARANG <<

Yang di bawah ini pula Angry Birds Rio. Lagi best kot.Aku suka yang ini lagi coz tak der gambar muka cik BAB tu.Versi Rio ini tak perlu install. Permainan ini jenis portable sahaja. Full Version lagi. Bila dah download, korang klik dekat icon angry birds ini dan boleh terus main. :)

 >> SEDUT SEKARANG <<

[ad#Adsense 1]

Mungkin ini juga yang korang cari :

  1. ANGRY BIRDS YANG SEBENAR
  • ScLas

    wahhhh..terbaikkk la bro,mmg best le game ni…thanks dah dpt downloud…. thanks 4 sharing…

    • Anonymous

      Most welcome!!!!.. Enjoy your game

  • Pingback: Caraku l Berbeza - www.cinoscaraku.com

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.

Featuring Recent Posts WordPress Widget development by YD